6944529592,6985738385 Κάδμου 17, Αθήνα m.marku00@yahoo.gr
 
   
     
     
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΤΙΝ | Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις - Ανακαινίσεις Κτιρίων Κερατσίνι Αττική


Η επιχείρηση μας “ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΤΙΝ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Κερατσίνι, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών μπορεί να αναλάβει το βάψιμο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στο Κερατσίνι και σε όλη την Αττική.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να συζητήσει μαζί σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για το βάψιμο όλου του κτιρίου σας ή μεμονωμένων δωματίων.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΒΑΦΟΥΜΕ
 
 
  Οικίες - Εξοχικά
  Καταστήματα
  Γραφεία
  Ξενοδοχεία
  Καφετέριες
  Δημόσια Κτίρια
 
     
  ...και οποιοδήποτε άλλο κτίριο επιθυμείτε στο Κερατσίνι και σε όλη την Αττική.

Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων, με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε σοβατίσματα - επιχρίσματα κτιρίων, χαρίζοντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας και να μας την περιγράψετε. Σκοπός μας είναι να έχετε ένα φρεσκοβαμμένο και μοναδικό χώρο για πολλά χρόνια.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στο Κερατσίνι και σε όλη την Αττική.