6944529592,6985738385 Κάδμου 17, Αθήνα m.marku00@yahoo.gr
hero image
 
   
     
     
  MARKU THERM
Θερμοπροσόψεις - Επιχρίσματα - Ελαιοχρωματισμοί Κτιρίων Αθήνα Αττική


Η επιχείρηση μας “MARKU THERM” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ανακαινίσεων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε θερμοπροσόψεις, επιχρίσματα, ελαιοχρωματισμούς καθώς και την πλήρης ανακαίνιση του κτιρίου σας συνεργαζόμενοι πάντα με τους καλύτερους τεχνίτες.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
 
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Με φαντασία και μεράκι μπορουμε να σας προτείνουμε τα ιδανικά χρώματα για τον χώρο σας, την καλύτερη λύση για την αποτελεσματική μόνωση του κτιρίου σας αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του κτιρίου σας.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο των ανακαινίσεων, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ

για την επιμελημένη εργασία, την τεχνογνωσία, την άμεση εξυπηρέτηση, τη σωστή οργάνωση, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.
 
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.