6944529592,6985738385 Κάδμου 17, Αθήνα m.marku00@yahoo.gr
 
   
     
     
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΤΙΝ | Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις - Ανακαινίσεις Κτιρίων Κερατσίνι Αττική


Σε κάθε κτίριο, η μόνωση είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση γιατί αναβαθμίζει την ποιότητα της κατασκευής, προστατεύει το κτίριο και εσάς από τα καιρικά φαινόμενα και σας γλιτώνει χρήματα από θέρμανση και ψύξη.

Η επιχείρηση μας “ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΤΙΝ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Κερατσίνι, διαθέτοντας εμπειρία στο χώρο των μονώσεων είναι πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβει την θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας, εξυπηρετώντας άμεσα το Κερατσίνι και όλη την Αττική.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Η ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
 
  είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται αρκετά για τη μείωση των θερμικών απωλειών σε κτίρια. Αποτελεί μια μορφή θερμομόνωσης, που περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας στρώσης μόνωσης στο εξωτερικό μέρος των τοίχων του κτιρίου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με ένα τηλεφώνημα, έρχεται άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να τον εξετάσει και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την αποτελεσματική μόνωση του κτιρίου σας.

Εκτός από εργασίες θερμοπρόσοψης, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας, οποιοδήποτε άλλο είδος μόνωσης επιθυμείτε για το χώρο σας και το οποίο θα σας εξασφαλίσει την αποδοτική μόνωση της οικίας ή το επαγγελματικού σας χώρου.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χάρη στη χρήση μόνο των καλύτερων πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών θα απολαμβάνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές.
 
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

όλα αυτά τα χρόνια είναι η παροχή βέλτιστης δυνατής εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη μας, με προτάσεις και λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες. 
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στο Κερατσίνι και σε όλη την Αττική.